کاربرد NAS برای عکاسان و فیلم‌برداران

بعضی عکاسان چالش‌های طبیعت را به جان می‌خرند تا بهترین عکس‌ها را بگیرند. بعضی هم ساعت‌ها مقابل صفحه نمایش‌گر می‌نشینند تا بهترین نتیجه را با ادیت عکس به دست بیاورند. برخی هم بیزنس و چالش‌های مدیریتی را در پروسه عکاسی و فیلم‌برداری ترجیح می‌دهند. اما هیچ کدام دلشان نمی‌خواهد با چالش کمبود فضا برای نگه‌داری عکس‌ها و فیلم‌های‌شان روبرو شوند! در ادامه این مقاله با سیستم NAS بیشتر آشنا خواهیم شد و کاربرد آن را برای عکاسان و فیلم‌برداران تحلیل خواهیم کرد. پس در این مقاله با اگزونت همراه باشید.

تمام عکاسان و فیلم‌برداران حرفه‌ای که از تجهیزات با کیفیت استفاده می‌کنند، در طول ماه یا در طول سال هزاران فریم عکس یا ساعت‌ها ویدئو را ثبت و ضبط می‌کنند و این میزان بسته به کیفیت تجهیزات مثل دوربین‌های عکاسی فول فریم با رزولوشن بالا صدها گیگ حجم برای ذخیره سازی سالانه احتیاج خواهد داشت. برای حل این مسئله سه راه وجود دارد.

1.        سیستم ابری

2.        DASDirect Attached Storage یا 

3.        NAS یا Network-Attached Storage

راه حل اولی یعنی سیستم ابری بسیار پر هزینه و کند است و برای حجم های بالا پیشنهاد نمی شود. استفاده از DAS یا سیستم اتصال مستقیم، تا حدودی راحتی و امکانات را از کاربر صلب می کند. پیشنهاد ما برای استفاده  عکاسان و فیلمبرداران سیستم NAS یا حافظه ی تحت شبکه است.

NAS یا سیستم ذخیره سازی تحت شبکه چیست؟

عبار NAS از سرواژه‌های عبارت، network-attached storage گرفته شده است که به معنی حافظه تحت شبکه می‌باشد. همان‌طور که از نام آن پیداست. NAS شامل درایوهایی‌ست که به شبکه متصل شده و امکان دسترسی به اطلاعات در کامپیوتر شخصی، موبایل، تبلت و لپ تاپ را میسر می سازد. دسترسی به اطلاعات حافظه NAS بسیار ساده و کاربردی است به طوری که شما می‌توانید از محل کار و خانه و حتی در سطح اینترنت به اطلاعات‌تان به صورت لحظه ای دسترسی داشته باشید.

برای دستیابی به این امکان حافظه‌های NAS از پردازنده و رم خودشان استفاده می‌کنند تا بتوانند به شبکه متصل شوند و کیفیت کارایی آن‌ها بسته به نوع پردازنده و رم متغیر خواهد بود. آن‌ها از یک سیستم خودکار برای دسترسی آسان تحت شبکه بهره می‌برند.

 

مزایای استفاده ازNAS  برای عکاسان و فیلمبرداران

·         قادر است میلیون‌ها عکس و ساعت‌ها فیلم را در خود ثبت کند و حجم آن بسته به درایوهایی که برای آن در نظر می‌گیرید می‌تواند تنظیم شود.

·         سیستم RAID باعث می‌شود که شما فایل‌های‌تان را به هنگام سوختن یکی از هاردها از دست ندهید.

·         می توانید از درایوهای ارزان قیمت برای جای‌گذاری در NAS استفاده نمایید.

·         سیستم درایو تحت شبکه NAS برای شما به مثابه یک هاب عمل می‌کند که می‌توانید به کمک آن از چندین کامپیوتر به راحتی به اطلات‌تان دستریسی داشته باشید.

·         می توانید از اینترنت به فایل‌های‌تان هرکجا که باشید با تلفن همراه دسترسی پیدا کرده و نمونه کارها را به مشتری نشان دهید.

·         می توانید سیستم درایو تحت شبکه را به یک مدیا سنتر تبدیل کنید.

·         برای دستیابی به امکانات کامل این تکنولوژی برنامه‌های فراوانی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

 

معایب سیستم ذخیره‌سازی اطلاعاتNAS  

با وجود تمام خاصیت‌های مثبت استفاده از این سیستم، که باعث شد پیشنهاد ما برای عکاسان و فیلم‌برداران باشد، NAS معایبی نیز دارد که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهیم شد.

·         در مقایسه با سیستم ذخیره سازی DAS که قابلیت اتصال با USB 3.1 را دارد، NAS که یک سیستم تحت شبکه است، کندتر عمل می‌کند.

·         به دلیل تحت شبکه بودن، این سیستم راه اندازی و استفاده آن نیاز به آشنایی با سیستم‌های شبکه دارد که در مقایسه با DAS که صرفا به عنوان یک درایو در کامپیوتر تعریف می‌شود استفاده و راه اندازی دشوارتری دارد.

·         سیستم ذخیره سازی تحت شبکه NAS می‌تواند کمی گرا‌ن‌تر برای شما از آب در بیاید. رقمی بین 1000 تا 3000 دلار هزینه برای خود دستگاه به علاوه هارد دیسک‌هایی که برای جای‌گذاری در دستگاه باید تهیه کنید هزینه را بالا می‌برد.

 

نتیجه گیری

در نتیجه می‌توان گفت برای چالش بزرگی که همیشه عکاسان و فیلم‌برداران با آن درگیر هستند، بهترین راهکار یک سیستم ذخیره سازی هوشمند است که در کنار حجم بالا، امکانات و دسترسی و همچنین امنیت بالایی را به دنبال داشته باشد که سیستم ذخیره سازی NAS تمام این مزایا را یک‌جا جمع کرده است. با کمی هزینه بیشتر و عادت کردن به محیط شبکه، اطلاعات، فیلم‌ها و عکس‌های با ارزش خودتان را در یک درایو هوش‌مند و قابل اعتماد قرار خواهید داد. در مقایسه با DAS، با توجه به مزایای بی‌نظیر این سیستم قطعا پیشنهاد ما برای عکاسان و فیلم‌بردارن NAS خواهد بود.